Coaching

Coaching is een mooie ondersteuning in jouw proces. 
Soms heb je net dat duwtje in de rug nodig. Soms heb je net wat handvatten nodig om jouw leven aangenamer te maken. Vaak is één tot max 5 sessies al genoeg voor een stukje inzicht in jouw situatie.
Het coachingstraject, bij persoonlijke veranderingsprocessen, is o.a. op basis van mindfulness. Belangrijk is dat je inzicht gaat krijgen in jouw situatie. Inzicht is de weg naar verandering, vernieuwing en vrijheid. De verandering in jou is al aanwezig. Je hoeft het alleen maar toe te laten. Verder werk ik voornamelijk op basis van intuïtief coaching en werken met diverse o.a. diverse engelen /universum-orakel kaartendecks.

Dit hoeft niet, is echter wel vaak een zeer aanvullende verrijking/ aanvulling & vooral op het proces waar je je op dat moment in bevindt.

En bij het toelaten ga ik jou ondersteunen.Twijfel  je of een coaching- traject iets voor jou kan betekenen, dan kan je ook voor een éénmalige sessie kiezen. Samen kijken we naar jou hulpvraag en gaan er op een leuke en vooral ontspannen manier mee aan de gang.  

Bel of stuur me een berichtje via inschrijving  of Online Trainingen & dan plannen we samen een datum & tijdstip in. 

 

Bij geen Covid 19 gerelateerde klachten gewoon nog op locatie mogelijk anders wordt het via beeldbellen/zoom of andere link, daar komen we samen wel uit! 

 

Inschrijven

Online Trainingen