Wat andere over Iris zeggen: 

Lief- Warm- Goede Gesprekspartner-Kan goed luisteren- Heeft volle aandacht voor jou- Doorzettingsvermogen- Oprecht-Fijne training in de huiselijke sfeer- Begripvol & heeft veel Compassie- Engel-Staat open voor andere meningen & invalshoeken-Blijft altijd Rustig -T leven is mooi maar kan nog veel mooier en liefdevoller worden- Open-Positief ingesteld-Oude Ziel-Wil het beste & mooiste uit een ander & zichzelf halen -TopCollega-Geduldig- Eerlijk-Het naadje van de kous willen weten om je verder te helpen- Gedreven- Open Minded- Geïnteresseerd- Lichtwerker-Staat stevig in haar schoenen- Passie & Liefdevol in alles wat ze doet. Mooi Mens-Relaxt & Ik wordt vrolijk van al deze mooie complimenten;-).
Wat ik zeg over mijzelf ;-): 
Ik sta met mijn beide voetjes stevig geaard op moeder aarde  & ben & voel me verbonden met het hoogste puntje in het universum in alle (on)mogelijkheden & vice versa. That's me #doeeenslief
What else: Love Quotes 
 1 van mijn favo's is nog altijd Johan Cruijff. Ik hou van sport in het algemeen & nog heel veel meer zoals Salsa dansen- Muziek in heel veel soorten- Tuinieren- Buiten zijn-Lezen- Ont-wikkelen- Bootje varen - Mediteren & Mi goeroes en dat zijn er velen, mooie menselijke voorbeelden met een groot hart voor mens & samenleving &  vooral mensen die plezier & passie ( dus liefde) hebben in wat ze doen of ondernemen &  :-) I love omdenken & je bent nooit te oud om te leren! 
 1. Elk nadeel heb z’n voordeel.  Als je in balans bent-leeft ervaar je dat je alles kan accepteren wat er is, zonder daar een oordeel of mening op te hebben of te willen geven.
 2. Je moet schieten, anders kun je niet winnen. Het leven is geen wedstrijd, hooguit met jezelf....Je mag jezelf ieder moment overwinnen als je zelf naar een hoger level wilt gaan zonder daar een ander in te willen of moeten benadelen!
 3. Je gaat het pas zien als je het doorhebt. Word wakker & bewuster van jezelf en je omgeving!
 4. Het goeie doel is niet je eigen doel. Alles wat je doet in het leven, raakt of beïnvloed uiteindelijk een groter doel...Wees jezelf & de Ripple... uit Liefde voor jezelf & de ander. 
 5. Voetbal is een spel van fouten. De ploeg die de minste maakt, is de beste. Je kunt alleen maar de beste of slechtste zijn in dat moment, Leer weer te spelen in het leven, zoals je was als kind, nog zonder oordeel of mening. We zijn allemaal goed genoeg zoals we zijn, in elk moment of levensfase!
 6. Voetbal is simpel. Wat moeilijk is, is simpel voetballen. Maak het jezelf dus niet zo moeilijk...
 7. Voordat ik een fout maak, maak ik die fout niet. Perfectie bestaat niet, alleen in dat ene moment waarvan jij denkt-voelt of besluit dat het perfect is of was. Het leven bestaat niet uit " fouten" vermijden, zonder " fouten" maken  kan je niet groeien of leren! We oordelen allemaal over goed/fout maar jij bent uiteindelijk de gene die kiest wat voor jou de beste keuzes zijn op dat moment. Je kan in elk ogenblik opnieuw kiezen. Hoe Magisch is dat?
 8. Als wij de bal hebben, kunnen zij niet scoren. Klopt maar wat win of verlies je ermee......? 
 9. Als je ergens niet bent, ben je óf te vroeg, óf te laat. Of je bent gewoon in het hier & nu, je bent altijd ergens!
 10. Toeval is logisch. Yep... alles is er al & komt op je pad zodat jij mag leren je mooiste leven te leven! 
 11. De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zal zijn. Omdat precies & waarheid ook niet bestaat, het een momentopname is.  Jouw Waarheid creëer jezelf in je eigen emoties en gedachtes & je hebt elk moment de keuze om dat te veranderen. Leef elk moment op het hoogste niveau qua liefdevolle energie wat je jezelf & de andere gunt vanuit overvloed in/aan alles wat leeft, bloeit & groeit!
 12. Ik ben overal tegen, tot ik een besluit neem. Dan ben ik ervoor. ;-) alles in het leven is een keuze, bevalt het je niet dan kies je anders... 
 13. In zekere zin ben ik waarschijnlijk onsterfelijk. We zijn allemaal "onsterfelijk", in de aardse dood verlaat onze ziel dit lichaam om terug te keren naar de alwetende bron van liefde & licht waaruit we allemaal voortkomen, We are all one!